Сайт содержит материалы 18+
Share on vk
Share on facebook
Share on odnoklassniki
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

ПАСТОР ДЬЯВОЛА (DE PASTOR VAN DE DUIVEL)

Поделитесь записью
Share on vk
Share on facebook
Share on odnoklassniki
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

DE PASTOR VAN DE DUIVEL

András Pandy, ook bekend als» Papa Blauwbaard «en» The Devil ‘s Pastor», is een Belgische seriemoordenaar van Hongaarse afkomst. Lutherse priester. Hij vermoordde zijn twee vrouwen en twee biologische kinderen en twee geadopteerde kinderen in Brussel tussen 1986 en 1990.

Samen met zijn vrouw Ilona Seres ontvluchtte Andras zijn vaderland na de onderdrukking van de Hongaarse revolutie van 1956. Ze vestigden zich in België, waar Pandi predikant werd van een kleine Hongaarse protestantse gemeenschap in Brussel en religieus leraar van de Verenigde Protestantse Kerk. Zij hadden een dochter, Agnes, en twee zonen, Daniël en Zoltan. Daarna scheidde Andrash, die Ilona beschuldigde van ontrouw, van haar. Ze verliet het huis met haar zonen, en de 11-jarige Agnes bleef bij haar vader, die haar al snel verleidde.

De Seksueel in beslag genomen priester begon vrouwen naar hem toe te lokken met advertenties in Hongaarse kranten met het motto «Europese huwelijksreis». En hij kocht ook een huis in Hongarije aan de oever van de Donau, waar hij vrouwen verleidde en beloofde hen mee te nemen naar België. Een van hen, Fintor, liep echt naar hem toe in België, en liet haar man achter in Hongarije, maar nam drie kinderen mee. In België beviel ze van nog twee Andras. In 1984 vertelde de 20-jarige Timea aan haar moeder dat haar stiefvader haar had verkracht, maar Fintor zwaaide haar alleen af. Maar voor het geval Timea naar een ander huis met Agnes werd gestuurd, en ze sloeg haar bijna dood met een ijzeren staaf in de kelder van het huis uit jaloezie van haar vader.

Als gevolg daarvan liep Timea weg, en later beviel van een zoon van haar stiefvader. En hij begon systematisch en methodisch met behulp van een pistool en een voorhamer om zich te ontdoen van familieleden. Eerst stuurde hij zijn vrouw Fintor en twee kinderen, die ze uit Hongarije meebracht, naar de volgende wereld. Twintig jaar na hun scheiding verdwenen Pandi ‘ s ex-vrouw Ilona en hun twee zonen. De» Devil ‘s Pastor» behandelde hen ook.

Pandi werd gearresteerd op 16 oktober 1997. Een maand later werd zijn dochter Agnes gearresteerd, en ze bekende dat ze haar vader had geholpen Ilona ‘ s moeder te doden en hem had geholpen bij het afslachten van andere familieleden.

Agnes zei dat Pandi ‘ s vrouwen en kinderen, die sinds 1986 op mysterieuze wijze verdwenen, niet «wegliepen met nieuwe minnaars in het buitenland», zoals Andras iedereen vertelde, maar zijn slachtoffers werden. De pastoor en zijn dochter doodden en ontleden familieleden, en losten hun lichamen op in zuur, en wat er over was werd naar een lokaal Slachthuis gestuurd voor verwijdering. Bovendien vonden criminologen op de binnenplaats van Pandi ‘ s huis de overblijfselen van nog zeven onbekende vrouwen en een man, zijn familieleden niet meegerekend. Vermoedelijk waren de vrouwen Hongaren, die de» Devil Pastor » naar België lokte met beloften van een zoet leven. Maar het was niet mogelijk om hun identiteit vast te stellen en de betrokkenheid van de Pastoor bij hun dood te bewijzen.

Daarom heeft de Brusselse rechtbank op 6 maart 2002 Pandi schuldig bevonden aan slechts zes moorden, evenals aan de verkrachting van drie dochters. Andras werd voor de rest van zijn dagen naar de gevangenis gestuurd en zijn dochter Agnes kreeg een gevangenisstraf van 21 jaar. Trouwens, toen Andrash Pandi 80 werd, overwogen de autoriteiten de mogelijkheid om de maniak naar een verpleeghuis te verplaatsen, maar ze wilden hem daar duidelijk niet zien. Op 23 December 2013 overleed hij op 86-jarige leeftijd in de Belgische stad Brugge.

Oleg Loginov

* Vertaald met behulp van een elektronisch woordenboek. De originele tekst in het Russisch en nog veel meer over het criminele onderwerp kan worden geselecteerd op de hoofdpagina van de site — https://crimerecords.info/

Оставьте отзыв